ثبت شرکت در اتریش (مراحل + هزینه ها و مالیات)

ثبت شرکت در اتریش

یکی از بهترین راه های مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت در اتریش است. مراحل ثبت شرکت اتریش نسبتا طولانی است اما اگر تمام مدارک را درست ارسال کنید و گره ای در کارتان به وجود نیاید، بلافاصله پس از یک ماه می توانید فعالیت تجاری خود را در کشور اتریش آغاز کنید. در این مقاله به بررسی مراحل ثبت شرکت در اتریش، مالیات این شرکت ها و همچنین هزینه ی ثبت شرکت در اتریش می پردازیم. ضمن این که شما موفق به اخذ اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت خواهید شد.

اخذ اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت در اتریش

متقاضی ثبت شرکت در اتریش اگر شهروند اتحادیه اروپا، ایالت EEA و یا سوئیس باشد، می تواند در اتریش فعالیت اقتصادی داشته باشد. شهروندان کشورهای دیگر به مجوز اقامت کشور اتریش نیاز دارند.

همچنین فرد متقاضی باید به سن قانونی رسیده و سابقه کیفری نداشته باشد.

مرحله اول: اولین کاری که متقاضی برای ایجاد یک تجارت باید انجام دهد، درخواست جواز تجارت در اداره ولسوالی (Bezirkshauptmannschaft) و یا مقامات شهری (Magistrat) است.

برای انجام این کار، شما باید یک برنامه غیررسمی شامل اطلاعات زیر را ارسال کنید:

  • تعیین دقیق تجارت
  • محل کسب و کار (آدرس شما)
  • اطلاعات شخصی

شما باید اطلاعات شخصی زیر را وارد کنید: نام، نام خانوادگی، تاریخ و محل تولد، ملیت و شماره تأمین اجتماعی شما (اتریشی).

مرحله دوم: نکته ی بعدی، ثبت نام در شرکت (Firmenbuch) است که می توانید در دادگاه های ایالتی (Landesgerichte) اقدام به انجام آن کنید. در آنجا نیز باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • گذرنامه، در غیر این صورت شناسنامه و گواهی تابعیت
  • تعیین دقیق تجارت
  • آدرس کسب و کار
  • قرارداد شرکت (برای شرکت هایی با مسئولیت محدود GmbH)، دارای گواهینامه اسناد رسمی

جدا از سرمایه درآمدی برای GmbHs، به پول بیشتری نیز احتیاج خواهید داشت، زیرا هنگام درخواست مجوز تجارت یا ثبت نام بیزینس، از شما خواسته می شود تا هزینه هایی پرداخت کنید.

هزینه ها: هنگام درخواست مجوز تجارت، از شما 47.30 یورو کسر می شود.

هنگام ثبت شرکت، هزینه ثبت نام از 32 یورو به بالا و سپس هزینه های زیر نیز برای جزئیات ثبت نام باید پرداخت شوند:

  • محل کسب و کار 8.40 یورو
  • تاریخ شروع تجارت 8.40 یورو
  • مبلغ شروع سرمایه 152 یورو
  • قرارداد شرکت 102 یورو
  • به ازای هر مدیر منصوب 28 یورو
  • هر شریک 20 یورو

بعد از اتمام این دو مرحله و پرداخت تمام هزینه ها، در آخر می توانید کسب کار خود را راه بیندازید.

ثبت شرکت

مالیات شرکت ها در اتریش

کلیه شرکت های اتریش باید 20% مالیات بر ارزش افزوده بپردازند. شرکا و مالکینی که کمتر از 30،000 یورو در سال درآمد دارند از این مالیات معاف هستند. شرکای سرمایه گذاری باید، مالیات شرکت را پرداخت کنند که 25% از درآمد را تشکیل می دهد.

حداقل مقدار مالیات شرکت برای شرکتهای GmbH سالانه 1،750 یورو و 3500 یورو  برای شرکت های AGS می باشد. همه شرکت ها مجبورند که مالیات سود را پرداخت کنند و این مالیات 25% از سود آن هاست. شرکا و صاحبان سهام مجبورند مالیات بر درآمد را بپردازند. مالیات بر درآمد مترقی است، یعنی مالیات بسته به میزان پولی است که به دست می آورید. اگر درآمد شما کمتر از 11000 یورو باشد، مجبور نیستید مالیات بپردازید. اگر بیشتر از این درآمد کسب کنید، مالیات از حداقل 23٪ تا حداکثر 50٪ درآمد شما، متغیر است.

اخذ اقامت اتریش با راه اندازی کسب و کار

زندگی در اتریش برای بسیاری از اتباع غیر اروپایی یک رویا محسوب می شود. کشور اتریش نه تنها مکانی جذاب از سبک زندگی فرهنگی، طبیعت آلپی، آموزش عالی و مراقبت های بهداشتی است، بلکه زمینه ای حاصلخیز برای توسعه پروژه های تجاری بین المللی است.

اتریش جایگاه مرکزی اروپا، سیاست های حامی دولت و محل تجارت تاریخی بین المللی است که توجه بسیاری از کارآفرینان نوآور را به خود جلب می کند از جمله این کار آفرینان اولگ بود که آینده خانواده اش را بر اساس استعدادهای کارآفرینی خود تضمین کرد و در این راه بسیار موفق شد!

گزینه ی پیشنهادی بعدی توسط وکلای اتریش، کارت قرمز سفید قرمز است (یعنی اجازه اقامت دائم) برای افرادی است که با موفقیت در اتریش کسب و کار ایجاد می کنند.

شرایط این برنامه سخت است اما برای یک کارآفرین جدی قابل انجام است:

  • برنامه کسب و کار که به وضوح میزان سرمایه گذاری برنامه ریزی شده را نشان دهد (با شروع از 100،000 یورو)

یا

مکان های کاری جدید ایجاد کنید / مکان های کاری موجود را که مورد تهدید قرار گرفته اند را حفظ کنید

یا

یک فناوری نوآورانه را پیاده سازی کنید یا محصولی خلاقانه در اتریش ایجاد کنید

یا

یک شرکت ویژه برای یک منطقه ی پیشنهادی راه اتدازی کنید

  • برنامه تجارت توسط کمیسیون متخصص بررسی می شود که در مورد دوام برنامه تجارت و با آینده نگری در مورد انتخاب منطقه تصمیم می گیرند.
  • این تصمیم سپس به سرویس مهاجرت (دادرس محلی یا اداره منطقه ای) ابلاغ می شود و متقاضیان موفق، مجوز اقامت با مدت معین را دریافت می کنند.
  • پس از آن، بسته به اجرای موفقیت آمیز و عملکرد سودآور تجارت پیشنهادی، ممکن است مجوز مدت زمان اقامت به مدت (2 + 3 سال) تمدید شود. عدم اجرای برنامه تجاری پیشنهادی یا ضررهای مستمر شرکت مانع تمدید مجوز اقامت در مدت زمان مشخص می شود.

اگر شما هم از مناظر و کیفیت زندگی در اتریش و یا یک کشور دیگر در اتحادیه اروپا لذت می برید، برای مشاوره به ما مراجعه کنید. تا در پروسه ی ثبت شرکت در اتریش و اقامت اتریش شما را همراهی کنیم. ما به شما کمک می کنیم تا بتوانید خطرات و مزایا و معایب این اقدام را برای خودتان ارزیابی کنید. کارشناسان ما برای اخذ اجازه اقامت یا تابعیت یک کشور اروپایی مشاوره شخصی ارائه می دهند.

مالیات شرکت ها در اتریش

مهاجرت برای کارآفرینان

شرایط:

  1. در اتریش شرکتی ایجاد کنید یا یک شرکت آماده را خریداری کنید.
  2. در شرکت مورد نظر سرمایه گذاری کنید.
  3. باید قصد ایجاد شغل جدید یا محافظت از مشاغل موجود را داشته باشید و یا
  4. در نظر داشته باشید که فناوری های جدیدی را توسط شرکت خود در اتریش معرفی کنید و یا
  5. پیامدهای مهم شرکت خود را به یک منطقه اتریشی ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز:

  1. فرم های تکمیل شده
  2. گذرنامه و کارت شناسایی (کپی از تمام صفحات شناسایی)
  3. عکس شناسنامه 45×35 میلی متری
  4. شناسنامه
  5. گواهی ازدواج
  6. قرارداد اقامت (یا توافقنامه خرید) در اتریش
  7. مدرک اثبات پوشش بیمه درمانی در اتریش
  8. گواهی بانکی مبنی بر داشتن هزینه کافی در هنگام اقامت در اتریش
  9. گواهی پلیس از حسن رفتار
  10. برنامه اقتصادی(برای ایجاد شغل و یا محافظت از مشاغل در حال تهدید)
  11. مدارک ثبت شرکت شما در اتریش
  12. اسنادی که فعالیت حرفه ای و یا تجارت شما را تأیید می کنند.

انواع ثبت شرکت در اتریش

شرکت با مسئولیت محدود، یا GmbH و شرکت سهامی، AG، دو شکل تجاری محبوب در اتریش هستند. بیشتر سرمایه گذاران خارجی معمولا GmbH را انتخاب می کنند زیرا هم برای مشاغل کوچک و هم برای مشاغل بزرگ مناسب است.

انواع ثبت شرکت در اتریش

اعضای خانواده

اعضای خانواده شما در پروسه مهاجرت به اتریش گنجانده شده و ویزا و اقامت دریافت می کنند که به آن ها اجازه می دهد در اتریش بمانند.

شهروندی اروپا

پس از 10 سال زندگی در کشور اتریش واجد شرایط درخواست تابعیت اتریش هستید.

توسط | ۱۳۹۸-۶-۸ ۱۱:۲۷:۲۵ +۰۰:۰۰ ۸ام شهریور, ۱۳۹۸|کشور اتریش|بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید