مهاجرت به اتریش ۲۰۱۹ (راههای مهاجرت به اتریش)

مهاجرت به اتریش 2019

مهاجرت به اتریش از طریق کسب کارت قرمز سفید قرمز، مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت، مهاجرت به اتریش از طریق کار، مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج، مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی(تمکن مالی) و همچنین مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل، راههایی هستند که برای کسب اقامت اتریش وجود دارند. شما می توانید با خواندن این مقاله و در نظر گرفتن شرایط کنونی تان، یکی از این راه ها را برای مهاجرت به اتریش در سال 2019 انتخاب کنید.

مهاجرت به اتریش

راه های مهاجرت به اتریش

کارت قرمز سفید قرمز

برای دریافت کارت قرمز سفید قرمز دو راه وجود دارد:

  1. ثبت شرکت در اتریش

در این روش شما باید یک طرح تجاری به دولت اتریش ارائه دهید و امکان قبول شدن طرح شما تنها 10 درصد است. اما در صورت پذیرفته شدن طرح، سرمایه اولیه مورد نیاز برای شرکت حداقل 35 هزار یورو است که می توانید 17 هزار و پانصد یورو را در ابتدای کار و برای مابقی تعهد دهید.

لازم به ذکر است که می توانید طرح تجاری آماده خریداری کنید که در این حالت در صورت قبول شدن طرح، شخصی که طرح را طراحی کرده در کنار شما مشغول به کار کردن می شود و در صورت کسب درآمد سهم خود را برمی دارد.

  1. استخدام در اتریش

اگر یک شرکت اتریشی قبول کند که شما را استخدام کند، این کارت را می توانید دریافت کنید. این روش هم در حالتی است که شخص دارای امتیاز 50 باشد که در این صورت به اداره ی کار اعلام می گردد که به دلیل امتیاز بالای فرد یک شخص اتریشی استخدام نشده است. در حالتی که امتیاز شخص به 70 برسد حتی لازم نیست با اتریشی ها مقایسه گردد و نیازی به پاسخ دادن به اداره ی کار نیست.

آیا شما یک کارمند واجد شرایط و شهروند یک کشور جهان سوم (یک کشور خارج از اتحادیه اروپا) هستید که می خواهید در اتریش کار و زندگی کنید؟

otrish

بهترین روش اقامت در اروپا، روش کاری است که به شخص متقاضی اجازه ی کار تمام وقت می دهد و این روش اقامت دارای بالاترین سطح اقامتی در کشور اتریش است و مزایای زیادی دارد. در این مورد شما به کارت قرمز سفید قرمز نیاز دارید. اعضای خانواده ی شما هم می توانند برای این کارت درخواست کنند.

این کارت به مدت 24 ماه صادر می شود و شما را ملقب به یک کارگر و کسی می کند که توسط کارفرما استخدام شده است و پس از 6 سال بعد از دریافت کارت شخص می تواند تقاضای اقامت دائم کند.

اگر به یکی از گروه های زیر تعلق دارید، واجد شرایط کارت قرمز سفید قرمز هستید:

  • کارگر بسیار کارآمد
  • کارگر ماهر در شغل های کمیاب
  • سایر کارکنان کلیدی
  • فارغ التحصیلان دانشگاه ها و کالج های تحصیلات عالی اتریش
  • کارگران کلیدی خودکفا
  • پایه گذاران موسسه

به این نکته توجه کنید که در این روش حتما قبلا امتیازات خود را مقایسه کنید و پس از آن اقدام کنید.

کار در اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

اگر فردی غیر اتریشی با یک فرد اتریشی ازدواج کند پس از 6 سال زندگی مشترک در کشور اتریش در حالتی که 5 سال از آن را در این کشور سپری کرده باشند، و با داشتن تسلط به زبان آلمانی، قبولی آزمون تابعیت و عدم سو پیشینه، تمکن مالی و… می تواند برای اخذ تابعیت اتریش درخواست کند. اگر دو سال یا بیشتر از ازدواجشان گذشته باشد پس از 3 سال اقامت در اتریش می تواند برای تابعیت این کشور درخواست دهد.

مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

طی سال های اخیر مالیات کشور اتریش از 34 درصد به 25 درصد کاهش پیدا کرده است که باعث شده مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گیرد.

برای کسب اقامت این کشور از این راه، باید طرحی توجیهی به دولت اتریش ارائه دهید و حداقل مبلغ 3 میلیون یورو داشته باشید که این پول در حساب دولت اتریش مسدود می شود و تا اتمام پروژه حق برداشت آن را ندارید. این سرمایه کذاری 4 الی 1 سال به طول می انجامد و پس از 5 سال، شما یک شهروند اتریشی به حساب می آیید.

اخذ اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

مهاجرت به اتریش از طریق خود حمایتی

در این روش مهاجرت به کشور اتریش به شرایط اقتصادی ویژه ای نیاز است؛ به صورتی که فرد ادعا می کند هزینه کافی جهت زندگی کردن در اروپا را دارد و و از لحاظ وضعیت مالی، منبع در آمدهای ثابت اش را در سایر کشورها دارد و حتی نیازی به کار کردن در  کشور اتریش ندارد. فرد متقاضی باید تمکن مالی خود را به دولت اتریش ثابت کتد. پس از کسب اقامت اتریش به روش خودحمایتی لازم نیست حتما در این کشور اقامت داشته باشید بلکه مانند سایر انواع اقامت، فرد می تواند به سایر کشورهای عضو اتحادیه شینگن هم مهاجرت کند.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

شرایط مهاجرت به اتریش برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا چگونه است؟

همه کسانی که علاقه مند به تحصیل در اتریش در کمتر از 6 ماه هستند قبل از آمدن به اتریش باید برای یک ویزا در یک کنسولگری یا سفارت اتریش درخواست کنند.

  • ویزای مسافرتی نوع C (ویزا شینگن): به شما اجازه می دهد تا حداکثر 90 روز در اتریش و در تمام کشورهای دیگر شنگن بمانید.
  • ویزای اقامتی نوع D : برای اقامت حداقل 91 روز تا حداکثر 6 ماه؛ اگر ملیت شما ژاپنی باشد ضروری نیست.

اگر قصد دارید بیش از 6 ماه در این کشور اقامت داشته باشید باید برای مجوز اقامت برای دانشجویان، اقدام کنید.(پس از ورود قانونی)

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با نماینده مجاز اتریشی (سفارت، کنسولگری) تماس بگیرید.

مجوز اقامت برای دانشجویان: که به شما اجازه ی اقامت بین 6 ماه الی 1 سال را می دهد. در عرض 3 روز کاری از زمان ورود به اتریش، شما باید در دفتر ثبت نام  (meldeamt)در محل اقامت خود ثبت نام کنید.

چه زمانی باید مراحل درخواست برای اجازه اقامت برای دانش آموزان را آغاز کنم؟ چه مدت طول می کشد تا تاییدیه دریافت شود؟

دوره پردازش کلی یک مجوز اقامت برای دانش آموزان 90 روز است. به این نکته توجه داشته باشید که ممکن است نیاز به آماده سازی و ترجمه ی مدارک مورد نظرتان داشته باشید.

الزامات مالی برای ویزا چیست؟

شما باید تمکن مالی خود را برای تأمین مالی اقامت خود ثابت کنید: دانش آموزان زیر 24 ساله باید ثابت کنند که حداقل 515،30 یورو در هر ماه داشته دارند.

دانش آموزان 24 ساله یا بالاتر باید ثابت کنند که حداقل 933.06 یورو در هر ماه دارند و این مقدار باید برای 12 ماه ثابت شود.

اگر هزینه های مسکن بیش از 294،65 یورو در ماه باشد، باید ثابت کنید که درآمدهای دیگری هم دارید

مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی

پناهندگی چیست؟

اگر شما می ترسید که به کشور قبلی خود و یا محل قبلی اقامتتان بازگردید و خطری جدی در کشورتان شما را تهدید می کند، می توانید تحت حفاظت کشور اتریش قرار بگیرید.

اولین گام برای دریافت حمایت این کشور، درخواست برای پناهندگی است. مقامات پناهجوی اتریش درخواست شما را بررسی خواهند کرد و طبق قوانین اتحادیه اروپا و اتریش تصمیم خواهند گرفت.

لطفا توجه داشته باشید که اگر در قلمرو اتریش حضور داشته باشید، می توانید برای اقامت اتریش درخواست پناهندگی کنید.

شما نمی توانید برای پناهندگی در خارج از کشور اتریش درخواست بدهید. اگر اعضای خانواده ی شما تحت حفاظت کشور اتریش هستند، تحت شرایط خاصی شما هم می توانید به آن ها بپیوندید.

درباره ی کشور اتریش

اتریش کشوری است که به خاطر جذابیت های فراوان و مراتع سرسبز هیشه مورد توجه توریست ها قرار گرفته است. اتریش یک کشور آلمانی زبان در اروپای مرکزی است که به خاطر روستاهای کوهستانی، معماری باروک، تاریخ امپریال و زمین ناهموار معروف شده است.

این کشور همچنین به خاطر کیفیت بالای زندگی در آن به مقصد بسیاری از مهاجران نیز تبدیل شده است.

اتریش یک کشور محصور شده در اروپاست که تقریبا 8.7 میلیون نفر جمعیت دارد. این منطقه از شمال توسط جمهوری چک و آلمان، از طرف شرق به اسلواکی و مجارستان، از جنوب به اسلوونی و ایتالیا و از طرف غرب به سوئیس و لیختن اشتاین محدود شده است. قلمرو اتریش 83،878 کیلومتر مربع (32،385 مایل مربع) است و دارای آب و هوای معتدل است. به علت وجود رشته کوه های آلپ، اتریش بسیار کوهستانی است.

اکثریت مردم به زبان آلمانی صحبت می کنند که زبان رسمی این اتریش است. دیگر زبان رسمی محلی کرواتی، مجارستانی و اسلوونیایی است. اتریش نماینده پارلمانی دموکراسی است و پایتخت و بزرگترین شهر آن با جمعیتی بیش از 1.8 میلیون نفر، وین است.

اتریش یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است و تولید ناخالص داخلی سرانه آن 46،972 دلار (2018 دلار) است.

این کشور سطح بالایی از زندگی را توسعه داده و در سال 2016 برای شاخص انسانی خود رتبه 24 را در جهان به خود اختصاص داده است.

اتریش از سال 1955 عضو سازمان ملل متحد بوده و در سال 1995 به اتحادیه اروپا پیوست و یکی از بنیانگذاران  OECD است. اتریش قرارداد شینگن را در سال 1995 امضا کرد، و در سال 1999، ارز اروپایی، یورو را به تصویب رساند.

اتریش دارای اقتصاد قوی با ماشین آلات، محصولات متالورژی و منسوجاتی است که اهمیت خاصی دارند. با این حال مهمترین صنعت این کشور، گردشگری است.

اتریش همانند بسیاری از کشورهای اروپایی یک تاریخ بسیار غنی دارد. زنان و مردان اتریشی که در سراسر جهان آثار و علائم خود را در طی قرن ها در سیاست، هنر، علم و ورزش به جا گذاشته اند.

توسط | ۱۳۹۸-۷-۲۳ ۱۹:۳۳:۱۸ +۰۰:۰۰ ۳۱ام تیر, ۱۳۹۸|کشور اتریش|بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید