اخذ ویزای اتریش ۲۰۱۹ + مدارک

ویزای اتریش

کشور اتریش یک کشور اروپایی است و یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن به حساب می آید پس برای سفر به این کشور به ویزای شینگن اتریش نیاز دارید. اگر به عنوان یک توریست قصد رفتن به این کشور را دارید باید ویزای تایپ C ( ویزای توریستی اتریش) را کسب کنید. برای درخواست این ویزا باید از طریق ایمیل سفارت اقدام به این کار کنید تا بتوانید درخواست وقت ملاقات بدهید. در ادامه مطلب شما را با شرایط ویزای اتریش، شرایط ویزای تحصیلی اتریش و نحوه ی اخذ فوری ویزای اتریش آشنا می کنیم.

ویزای اتریش فوری

چهار نوع ویزای شینگن وجود دارد:

ویزای تایپ A: مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و باید در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض کرده و راهی یک کشور خارج از محدوده شنگن شود.

ویزای تایپ B: مسافر می تواند از فرودگاه خارج شود و از طریق راه های زمینی به کشوری خارج از محدوده شینگن وارد شود.

ویزای تایپ C: همان ویزای توریستی است که در بالا ذکر کردیم.

ویزای تایپ D: برای کسانی است که می خواهند طولانی مدت در محدوده شینگن رفت و آمد کنند و بیشتر مورد استفاده ی تاجران و بازرگانان قرار می گیرد.

ویزای اتریش vfs

به جز ایمیل زدن راه دیگری هم برای درخواست اخذ ویزای اتریش وجود دارد و آن هم با مراجعه به سایت VFS Global امکان پذیر می باشد. شرکت VFS با کمک سفارت کشورهای گوناگون یک راه برای درخواست ویزا ایجاد کرده است. پس از اینکه از طریق VFS وقت مصاحبه گرفتید، درخواست ویزای تایپ C را نزد مرکز خدمات ویزای VFS Global ارائه دهید. گرفتن وقت مصاحبه به صورت آنلاین یا در مرکز VFS رایگان می باشد. اما علاوه بر هزینه ی ویزا، برای هر درخواست مبلغ 24.80€ را هم باید بپردازید.

هزینه ی ویزای توریستی اتریش

  • ویزای توریستی بزرگسالان: 60 یورو
  • وبزای توریستی کودکان 6 تا 12 سال: 35 یورو
  • ویزای توریستی کودکان زیر 6 سال: رایگان

برای دریافت ویزای توریستی اتریش چه مدارکی لازم دارم؟

  1. پر کردن فرم درخواست به زبان آلمانی توسط متقاضی
  2. گذرنامه با اعتباری 3 ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده و 2 برگه ی خالی
  • تاریخ صدور کذرنامه بیش از 10 سال نباشد.
  • گذرنامه ی افراد بالای 16 سال امضا شده باشد.
  • یک فتوکپی از صفحه ی مشخصات و همه ویزاهای شینگن قبلی گذرنامه ی متقاضی، لازم است.
  1. یک قطعه عکس 3.5*4.5 که باید نسبتا جدید باشد.
  2. بیمه نامه مسافرتی با پوشش 30000 یورو و تقبل بازگشت
  3. رزرو هتل با امضای هتل
  4. بلیط دو طرفه هواپیما
  5. گواهی تمکن مالی در حساب های بانکی
  6. گواهی اشتغال به کار همراه با ترجمه آلمانی
  7. اگر متقاضی به سن قانونی نرسیده و می خواهد تنها سفر کند به یک رضایت نامه ی محضری والدین نیازمند است.

 

ویزای شنگن اتریش

توجه:

  • باید تمام هزینه ها به یورو پرداخت شود.
  • مبلغ ویزا در صورت رد درخواست مسترد نمی شود.
  • همه ی مدارک به یک ترجمه ی آلمانی نیازمندند.

هنگام اقدام به اخذ ویزای اتریش حتما به موارد زیر توجه داشته باشید:

هزینه ی ویزا باید فقط به صورت یورو پرداخت شود.

هنگام وقت گرفتن برای سفارت به هیچ وجه گول دلالان را نخورید.

ارائه دادن اسناد قلابی پیامدهای سنگینی داشته و به ضررتان تمام می شود.

منظور از روز کاری روزهایی است که سفارت خانه در ایران باز است.

حداکثر 3 ماه و حداقل 4 هفته قبل از شروع سفر مورد نظر باید برای ویزا اقدام کنید.

ویزای تحصیلی اتریش

کشور اتریش یکی از کشورهای درجه یک در دنیا است که امکان تحصیل رایگان را برای افراد خارجی فراهم کرده است. یکی دیگر از مزایای کشور اتریش این است که به مدرک زبان نیازی ندارد اما دانشجوی متقاضی پس از ورود به اتریش باید در کلاس های زبان کشور اتریش شرکت کند و نمره ی کافی را به دست آورد تا بتواند به دانشگاه برود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد تحصیل در اتریش اینجا کلیک کنید. در ادامه ی مطلب تنها به بررسی ویزای تحصیلی اتریش می پردازیم.

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش چقدر زمان می برد؟

پروسه ی پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی اتریش تقریبا 18 ماه زمان میبرد به این صورت که ابتدا برای پذیرش باید تمامی مدارک تحصیلی با ریز نمرات تاییدیه از دفتر پیشخوان و تاییدیه اداره کل آموزش و پروش استان و ترجمه ی آلمانی مدارک و همچنین تائیدیه وزارت امور خارجه و تائیدیه دادگستری و همچنین هر پانچ مدرک ترجمه شده و تائیدیه سفارت اتریش در ایران را داشته باشند که زمان انجام همه ی این شرایط چیزی حدود دو ماه طول میکشد.

پس از این مرحله اسکن این مدارک برای دانشگاه ارسال می شود. که معمولا 12 تا 16 هفته جواب پذیرش به طول می انجامد. اگر جواب پذیرش مثبت باشد فرد متقاضی باید برای ویزای تحصیلی اتریش اقدام کند. در این مرحله فرد متقاضی نامه ی پذیرش را همراه با اسکن صفحه اول پاسپورت برای سفارت اتریش در ایران از طریق ایمیل ارسال می کند تا بتواند وقت مصاحبه بگیرد که این مرحله نیز تقریبا 3 ماه زمان می برد. اگر مدارک فرد متقاضی کامل و بدون نقص باشند، جواب سفارت اتریش چیزی حدود 3 تا 6 ماه زمان می برد.

توسط | ۱۳۹۸-۶-۳۰ ۱۶:۰۵:۴۰ +۰۰:۰۰ ۲۶ام شهریور, ۱۳۹۸|کشور اتریش|بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید