همه چیز درباره وقت سفارت هلند ۲۰۱۹

وقت سفارت هلند

اگر قصد سفر به کشور هلند را دارید، در اولین گام باید نسبت به دریافت ویزای هلند اقدامات لازم را انجام دهید و به این نکته توجه داشته باشند که اولین مرحله در اخذ ویزای هلند، دریافت وقت سفارت هلند است. بدین منظور تمامی افرادی که قصد سفر به هلند را دارند می بایست فرم درخواست ویزای هلند را دریافت و نسبت به تکمیل کردن اطلاعات آن اقدام کنند. در نظر داشته باشید که در روز مصاحبه فرم تکمیل شده همراه با سایر مدارک مورد نیاز باید به افسر سفارت تحویل داده شود.

سرمایه گذاری در هلند

سفارت هلند در تهران

وقت سفارت هلند در ایران، به عهده شرکت VFSGlobal می‌باشد. برای حضور در دفتر این شرکت، باید به آدرس سفارت هلند در تهران واقع در میدان هروی، خیابان موسوی (گلستان پنجم)، مجتمع هروی، طبقه چهارم، مرکز درخواست ویزای هلند مراجعه کنید.

ساعات کاری وقت سفارت هلند vfs در تهران به استثنای روز های جمعه و شنبه و دیگر تعطیلات رسمی سفارت هلند، برای ارائه مدارک به کانتر همه روزه از ساعت 08:00 تا 15، برای دریافت پاسپورت و به اصطلاح پیکاپ ویزا از 15:00 تا 17:00 و برای استفاده از پشتیبانی تلفنی از ساعت 08:00 تا 17 می‌باشد.

آدرس سفارت هلند میدان هروی را در نقشه زیر مشاهده می کنید:

شما همچنین می‌توانید از طریق ایمیل info.netherlandsiran@vfshelpline.com

و یا شماره تماس‌های 982182805914+ / 97142055733+ (هزینه تماس بین‌المللی اعمال می‌شود)

با پشتیبانی VFS هلند در تماس باشید.

برای ورود به سایت سفارت هلند در ایران روی آن عبارت کلیک کنید.

هزینه وقت سفارت هلند

هزینه های داخل سفارت بر اساس نوع ویزای درخواستی متفاوت می‌باشد. به طور مثال، هزینه مربوط به اخذ ویزای توریستی هلند برای افراد زیر ۶ سال تماماً رایگان بوده و برای کودکان بین ۶-۱۲ سال مبلغ ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال مبلغ ۶۰ یورو می باشد.

برای دریافت وقت فوری سفارت هلند، می توانید با دفتر ما واقع در تهران – زعفرانیه، تماس حاصل فرمایید تا در این زمینه شما را راهنمایی کرده و از هزینه های وقت فوری سفارت هلند آگاه سازیم.

ویزای هلند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هلند

جهت مصاحبه حضوری در سفارت هلند می بایست متقاضیان مدارک مورد نیاز را در وقت تعیین شده به افسر سفارت هلند تحویل دهند. لازم به ذکر است که مدارک ارائه شده به سفارت هلند نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد.

مدارک مورد نیاز عبارتند از :

  • ارائه فرم تکمیل شده و امضا شده مربوط به درخواست ویزای هلند
  • ارائه اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت‌های قبلی
  • ارائه ۲ قطعه عکس رنگی به صورت تمام رخ با پیش زمینه سفید در ابعاد 5*3.5 سه ماه اخیر
  • ارائه دعوتنامه رسمی در صورت وجود (در صورت عدم داشتن دعوتنامه ارائه واچر هتل برای مدت زمان اقامت در هلند الزامی می باشد).
  • ارائه اسناد ملکی با ترجمه انگلیسی
  • ارائه گردش حساب سه ماهه بانکی به زبان انگلیسی
  • ترجمه انگلیسی مدارک شغلی ( گواهی اشتغال به کار با سربرگ شرکت، پروانه کسب، حکم بازنشستگی و موارد دیگر).
  • ارائه بلیط هواپیما یا رزرو بلیط رفت و برگشت
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی فردی یا جمعی با حداقل سقف پوششی 30 هزار یورو
  • پرداخت هزینه مربوط به بررسی مدارک در سفارت

در اینجا می توانید فرم سفارت هلند را دریافت نمایید: فرم سفارت هلند pdf

 

وقت سفارت هلند

توسط | ۱۳۹۸-۹-۹ ۱۱:۳۵:۰۷ +۰۰:۰۰ ۶ام آذر, ۱۳۹۸|کشور هلند|بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید