ویزا چیست؟ | انوا ویزا (۱۰ نوع)

ویزا چیست؟

ویزا یک سند رسمی است که به حامل آن اجازه می دهد که به طور قانونی وارد یک کشور خارجی شود. ویزا معمولا مهر و موم شده یا به طور پیوست شده به پاسپورت شخص حامل، تحویل داده می شود. چندین نوع ویزا وجود دارد(کاری، تجاری، توریستی و… ) که هر کدام از آن ها دارای حقوق مختلفی در کشور میزبان هستند و برای منطقه ها و کشورهای مختلف(ویزای شینگن، ویزای کانادا و…) می توان آن را اخذ کرد.

در ادامه مبحث ویزا چیست، انواع آن را به شما معرفی می کنیم. با گلدن اینوست همراه باشید:

انواع ویزا کدامند؟

  1. مسافرتی (گردشگری/توریستی)
  2. کاری
  3. تجاری
  4. دانشجویی
  5. پناهندگی
  6. کار و تعطیلات
  7. ازدواج
  8. ترانزیت
  9. eVisa
  10. مهاجرتی و غیر مهاجرتی

ویزای مسافرتی / گردشگری چیست؟

ویزای سفر به حامل آن اجازه می دهد تا برای اهداف توریستی و تفریحی وارد یک کشور خارجی شود و برای مدت زمان تعیین شده در آن جا اقامت داشته باشد. این ویزا به دارنده آن اجازه کار یا مشارکت در فعالیت های تجاری در کشور میزبان را نمی دهد.

ویزای کاری چیست؟

ویزای کاری برای افرادی که مایل به انجام کار یا فعالیت در زمینه کسب و کارشان در کشور میزبان هستند مورد نیاز است. چند نوع ویزای کار وجود دارد که به ماهیت کار و مدت اقامت بستگی دارند.

به عنوان مثال، ویزای کار و تعطیلات به افراد این اجازه را می دهد که به طور موقت در هنگام سفر از طریق کشور شغل داشته باشند.

ویزای تجاری چیست؟

یک ویزای تجاری اجازه شرکت در فعالیت های تجاری بدون پیوستن به بازار کار در آن کشور را به دریافت کننده آن می دهد.

برای مثال، افراد ممکن است نیاز به ویزای کسب و کار داشته باشند اگر به یک کشور سفر کنند تا با شرکت دیگری کار کنند یا در یک کنفرانس تجاری شرکت کنند. بازدید کننده معمولا باید نشان دهد که از کشور میزبان صرفا درآمد دریافت نمی کند.

ویزای دانشجویی چیست؟

ویزای دانشجویی نوعی ویزای غیر مهاجرتی است که اجازه می دهد تا دارنده آن در یک موسسه تحصیلی در کشور مورد نظر ثبت نام کند. دانش آموزان فارغ التحصیل دبیرستان معمولا باید ویزای اقامت موقت را به دست آورند.

کالج

ویزای پناهنده/پناهندگی چیست؟

می تواند به افرادی که در کشور خود دچار: آزار و اذیت، جنگ، بلایای طبیعی و دیگر شرایطی هستند که زندگی آن ها در معرض خطر قرار داده است، داده شود.

ویزای کار و تعطیلات چیست؟

به گیرنده این نوع ویزا اجازه می دهد تا به طور موقت در کشوری که از طریق آن سفر می کند اشتغال داشته باشد. هر کشوری، برنامه کار و تعطیلات را ارائه نمی دهد. استرالیا محبوب ترین کشوری است که ویزای کار و تعطیلات ارائه می دهد.

ضمن این که برای اقدام به اخذ آن، شما باید پاسپورت یکی از کشورهایی که در برنامه کار و تعطیلات با کشور استرالیا همکاری و مشارکت دارد را دریافت کرده باشید.

ویزای ازدواج چیست؟

به زوج ها اجازه می دهد زمانی که زن و شوهر ملیت یکسانی ندارند با یکدیگر باشند.

ویزا چیست

ویزای ترانزیت چیست؟

گاهی اوقات ممکن است مسافران از ویزای ترانزیت به منظور عبور از یک کشور که کشور مقصد خود نیست استفاده کنند.

معمولا زمانی مورد نیاز است که شما بیش از چند ساعت در یک کشور به سر می برید.

eVisa چیست؟

eVisa یا ویزای الکترونیکی یک ویزای دیجیتالی است که به جای مهر و موم شدن و یا چسبیدن به گذرنامه شخص، در پایگاه داده ذخیره می شود.

eVisa با شماره گذرنامه فرد ارتباط دارد.

برنامه های eVisas معمولا اینترنتی انجام می شود و متقاضی یک سند کاغذی برای ارائه درهنگام سفر دریافت می کند.

ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی

سفرهایی که به ویزا نیاز دارند را می توان به دو دسته تقسیم کرد: مهاجرتی و غیر مهاجرتی.

ویزای مهاجرتی به شما اجازه می دهد که اقامت دائم در کشور میزبان داشته باشید، در حالی که ویزای غیر مهاجرتی به طور موقت به شما اجازه ی ورود به کشور میزبان را می دهد.

وکیل مهاجرتی

چرا برای مسافرت به ویزا نیاز داریم؟

اگر می خواهید به یک کشور سفر کنید به ویزا نیاز دارید. اما بسیاری از کشورها با هم سیاست و موافقتنامه ویزا دارند به طوری که به شهروندانشان اجازه می دهد بدون نیاز به ویزا آزادانه سفر کنند.

به عنوان مثال، کانادایی ها و آمریکایی ها برای سفر به کشورهای یکدیگر، به ویزا ندارند و فقط مدارک سفر معتبر مورد نیاز آن ها است. با این حال، کانادایی ها برای سفر به بوتان نیاز به ویزا دارند، چرا که توافقنامه ویزا بین دو کشور وجود ندارد.

پاسپورت خود را بررسی کنید و ببینید که آیا برای سفر به مقصد بعدی به ویزا نیاز دارید؟

چرا کشورهای خاصی دارای محدودیت ویزا هستند؟

کشورها برای چک کردن و کنترل جریان بازدیدکنندگان در داخل و خارج کشور، جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی و فعالیت های جنایی دارای محدودیت ویزا هستند. به عنوان مثال، افراد ممکن است تلاش کنند تا به یک کشور سفر کنند تا با فرصت های بهتر اقتصادی برای کار غیر قانونی در آنجا رو به رو شوند.

توسط | ۱۳۹۸-۶-۹ ۱۸:۲۵:۵۸ +۰۰:۰۰ ۷ام آذر, ۱۳۹۷|ویزای شینگن|4 دیدگاه

4 دیدگاه‌ها

  1. نسيم ۲۵/۰۹/۱۳۹۷ at ۷:۵۳ ب.ظ پاسخ

    سلام ميخواستم بدونم ،حداکثر زمان اقامت در منطقه شینگن چند روز هستش؟

    • admin ۲۵/۰۹/۱۳۹۷ at ۱۰:۳۹ ب.ظ پاسخ

      با عرض سلام، بستگی به نوع ویزای شما دارد دوست عزیز

  2. شاهرخی ۲۵/۰۹/۱۳۹۷ at ۸:۵۶ ب.ظ پاسخ

    به چه صورت باهاتون تماس بگیرم برای گرفتن ویزا؟ فورا بهش احتیاج دارم

    • admin ۲۵/۰۹/۱۳۹۷ at ۱۰:۳۵ ب.ظ پاسخ

      شما می توانید با شماره تلفن موجود در قسمت شماره تماس تلفنی با ما در ارتباط باشید

دیدگاه خود را بنویسید